dijous, 20 d’octubre del 2016

La Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans dóna suport a Carme Forcadell




La Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans, formada per la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca i l'Assemblea Nacional Catalana, ha emès un comunicat de suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, on mostra també l'oposició a la querella criminal interposada per la Fiscalia Superior de Catalunya contra la segona autoritat de Catalunya.


Comunicat:

La Confederació d'Entitats Sobiranistes dels Països Catalans, formada per l'Assemblea Nacional Catalana, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, mostram mitjançant aquest comunicat la nostra oposició rotunda davant la querella criminal interposada per la Fiscalia Superior de Catalunya contra la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, pels suposats delictes de desobediència i prevaricació.


Donam alhora tot el nostre suport a Carme Forcadell en aquest procés judicial engegat des de l'Estat Espanyol que demostra la manca de voluntat de diàleg amb el Govern i el Parlament de Catalunya, legítims representants de la societat catalana. La Presidenta del Parlament, va fer ús de les funcions que el reglament li atorga i ha actuat en tot moment amb obediència al poble que representa després d'haver estat escollida democràticament.

Al Principat de Catalunya, però també al País Valencià i a les Illes, farem costat en tot moment a la presidenta del Parlament. Actuarem units i amb fermesa davant aquest i tots els atacs que l'Estat Espanyol dugui a terme contra els nostres representants electes democràticament.

Barcelona, València i Palma, 20 d'octubre de 2016

http://www.peldretadecidir.cat/index.php/item/658-comunicat-de-suport-a-la-presidenta-del-parlament-de-catalunya-carme-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada