dimecres, 20 de gener del 2016

Divendres 22 de gener concert de la Bressola a Girona



Espai Bressola


La crida de "Sem Nord, fem Bressola!" se sentirà a Girona per commemorar dels 40 anys de la creació de la xarxa d'escoles catalanes a la Catalunya del Nord. La celebració es farà amb un concert i un acte institucional, aquest proper divendres 22 de gener a Girona. El concert serà al Teatre Municipal de Girona i els músics Marc Serrats, Albert Vila i Xarli Oliver cantaran amb els nins i nines de la Bressola una selecció de les cançons que han format part dels diferents projectes musicals que els darrers anys ha promogut Amics de la Bressola.

Girona té un especial significat per La Bressola pel suport que sempre han donat les institucions i personalitats de la ciutat, en especial, Francesc Ferrer i Gironès, impulsor de la creació dels Amics de la Bressola i primer president de l'associació.

Les entrades pel concert es poden reservar i comprar per Internet (cliqueu aquí)

La música té un paper destacat a les escoles de La Bressola i l'associació Amics de la Bressola, que els dona suport, ha impulsat els darrers anys diversos projectes musicals que han versionat i recuperat més d'una cinquantena de temes populars i tradicionals. Més de cinquanta músics i cantants també han participat en aquests projectes cantant les "musiquetes" de la Bressola.

L'èxit assolit amb el primer projecte musical “Musiquetes per la Bressola” (2007) ha anat seguit de dos projectes posteriors “+Cançonetes per la Bressola” (2010) i “1,2,3... PICA BRESSOLA!” (2012). Els tres projectes s'han complementat amb concerts i diverses propostes audiovisuals que han amplificat la seva difusió, aconseguit aportar a la societat catalana un producte pedagògic i cultural de gran qualitat i donar a conèixer i popularitzar La Bressola.


www.labressola.cat
Segueix-los a Facebook / a Twitter




El concert serà:


Girona, 22 de gener a les 20.00 al Teatre Municipal de Girona

1 comentari:

  1. http://blogs.laveupv.com/espaicivic/blog/22474/divendres-22-de-gener-concert-de-la-bressola-a-girona

    ResponElimina