dijous, 28 de gener de 2016

Jornada per incentivar l'ús de la llengua oral: Cohesió Social i Escola en Català [STEI-i]


jornades cohesio petit

Web STEI-intersindical Illes Balears


L'STEI Intersindical vol contribuir a impulsar l'ensenyament en català i el seu ús social, dins i fora dels centres educatius, i és per això que ara organitza una Jornada per incentivar l'ús de la llengua oral que es diu: Cohesió Social i Escola en Català i que es farà els dies 19 i 20 de febrer, a Palma, a l'Escola de Formació en Mitjans didàctics.
L'STEI Intersindical ha convidat en Daniel Cassany, doctor de didàctica de la llengua, escriptor i professor de la Universitat Pompeu Fabra, a participar-hi. Ell ens farà una sessió de feina teòrica d'actualització de com ensenyar i aprendre llengua a l'època d'internet i també ens farà un taller pràctic d'Activitats cooperatives per a la competència oral. Aquesta jornada es completarà amb dues sessions més de feina. Una per tractar el tema de la immigració, amb na Meritxell Esquirol, professora de sociologia i coordinadora del Fòrum comunicació, educació i ciutadania. I una altra sessió on treballarem les actituds lingüístiques i les estratègies per mantenir el català en les interaccions orals, amb na Margalida Barceló, professora de català a secundària i na M. Josep Carrasco professora de català a un centre d'adults.

Esperam la vostra participació en aquesta proposta formativa i renovadora, que contribueix a donar continuïtat a la bona feina que, pel català, han fet tants de mestres i professors dins les escoles i els instituts. El curs és gratuït. Més informació i matrícula: www.steiformacio.cat

Fins aviat!
Secretaria Normalització Lingüística STEI Intersindical


cohesiopetit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada