dimarts, 1 de març del 2011

Declaració d'intencions

Salutacions a tothom.

Obro avui aquest blog amb aquest títol, que preten ésser ambivalent i retre un sincer homenatge als companys d'Acció Cultural del País Valencià , que estan tristament d'actualitat pel tancament de les emissions de TV3 sénia enllà.
L'objectiu del blog és intentar de ser un punt de trobada de les activitats fetes per la nostra gran xarxa cultural arreu dels Països Catalans. Aquesta rica xarxa de la catalanitat ben entesa, que ens porta a que projectes d'àmbit lingüístic, cultural o identitari compartits per tots els territoris no caiguin en l'oblit més profuns i sel's faci quan més ressò millor.

Aquest blog, neix doncs, amb la modesta tasca de combatre el pitjor enemic que té a l'actualitat la nació catalana, de Salses a Guardamar i de Fraga i Maó i l'Alguer, la desinformació i desconnexió entre territoris.

Si entre tots podem fer veure que allò que passi a Perpinyà o a València n'és tan important per a la llengua catalana compartida per tots i pel devenir identitari del nostre heterogeni i divers poble, com uns fets que passin a Barcelona.
Fugim del sectarisme, dels tòpics i de les veritats absolutes i dediquem-nos a construir, a fer país, a refer ponts i a enfortir la llengua. Sols així n'hi haurà un horitzó polític que poder compartir.

Activitats, recomanacions de llibres, exposicions, conferències, educació, universitats, cinema, qualsevol tema serà ben rebut per a debatre i per a fer créixer el nostre projecte de construcció nacional, i enaltir el nostre enteniment, sense renunciar a opinions contràries.

Gràcies a tot/a qui entri en aquest blog i n'aporti coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada